Posts

Showing posts from September, 2006
Mendepang Arus

Salam,

Dah lama aku tak update blog ni. Satu hal-aku malas nak tulis dalam English sebab tak natural. Dua-aku enable feed utk MyOSS dan Larrythecow-gentoo user. Aku MALAS nak DISABLEkan balik. So,bila aku tulis dalam BM, posting aku akan dibaca oleh non BM speaker. Hardly to say-aku tak punya mood utk tulis dalam English sekarang.

Last week aku present literature survey aku pasal SpellChecker,boleh klik sini

Sekarang tengah musim mid-term. Just had two papers-Adv Network dan satu lagi, Parallel Algo. Incoming-Adv Distributed dan Intelligent Data Processing.

Few things-aku mula sakit pening2 sekarang ni. Aku rasa sebab workload empat subjects yang aku ambik,atau masalah lain.

Tapi honestly aku tak sabar nak abiskan semester ni-with excellent grade of course. Hardly to admit BMIS student macam aku memang terjengkolet dengan subjek2 yang banyak Math dan algoritma ni.

Once here,I am here. Do what you should do.