Posts

Showing posts from August, 2008
Image
Nobody will care about out existence.... we are merely just statistics!

KUL-TGG-KUL

Hello,

My paper and slides can be downloaded here:

Slides

Paper
MyEduSec 2008 speakers' slots

Click here .... mine is the last slot.

Just wondering who is Madihah Saudi, 3 papers are hers.
Image
HEADS UP: KDE l10n EN-ms-MY Progress (as of 12th Aug '08)



source
Image
Kisah Lipan dan Pepijat





A new SVN commit after ~2 years


svn commit -m "update" desktop_kdebase.po

You can track my SVN commit activities here

http://cia.vc/stats/author/mnajem
Phrack #65

Hello,

I just realized that Phrack #65 was released months back in April 2008. Hardly to keep up since I'm not sure how frequent they release their underground zines.


View here
Nak ambik GRE kot

Thinking of registering GRE exam.. since applying to US/CA/SING (hmm) means they need this exam to check your sanity level.

Ask Prometric for the exam fees.. around USD170 and have to pay by US Dollar . The exam will be held every Thursday, and if you want to retake the buffer is one month. (why?).

Some US univ just fine with IELTS.. but most of them need TOEFL.

So far I'm not that satisfied with AU/NZ research groups... I do not know whether this is the best decision.

As if I just forgotten about Plymouth. Not that I do not want to go there, it just simply I just do not know which is the best place to suit me and my wife wannabe later on.

Hopefully can make it, getting my butt outta here for Fall 2009.
“The best methodology for C++ teaching from ground up – an experience in the XYZ University”By me {at} gmail.com, B.MIS, MSc(CS)In this paper we share our experience in delivering the structured programming introduction to the undergraduates whom never learn programming, or had background in C language. We observed this behavior and measure the students by looking at their quantitative output. This hopefully will be towards the effectiveness in teaching and the best measurement to evaluate education methodology. For the milestone we hope that this novel approach will yield to yet another Nobel Laureate winner from Malaysia. BackgroundIn XYZ we use C++ as the introductory language, and formerly we used C language. One of the reasons is simply because the advanced subjects in the undergrad years mostly are using object oriented language. For example, books in Data Structure and Algorithm nowadays focusing in C++, and the C version on the same title are slowly taken out from the market. …
Image
Macam bagus






Seperti yang anda lihat di dalam gambar, kereta reban ayam sudah berganti dengan kereta satria 1996 ku yang sudah dicat baru.. kos semua ialah

RM1,650 untuk cat satu body+ganti penutup depan
RM65 untuk logo Proton baru .. ni kedai tu pandai2 ganti... but then since dia dah pasang aku malas nak gaduh la.. kalau ikutkan mana boleh macam tu.. simply kau je nak ganti.. kalau free takpe la.. macam mana kalau logo tu somebody kasi ke or simply aku nak preserve as most antique car. Not everything must be new.. tawkeh!

RM28 untuk lampu depan belah kiri yang pecah.. tu pun sama aku tak bagitau suruh ganti.. aku ada plan nak pi Brothers saja tukar. But this one OK kot. Cuma aku tak survey la tempat lain kan tengok harga.. kot2 lagi murah.

I'm thinking of tukar power window belah kiri punya rotor since jammed kerap sangat, especially kalau aku turunkan abis langsung tak boleh naik! Kalau hujan ke apa kan naya je. Aku tanya harga kat situ RM110.. before minyak naik dulu aku buat kat Pe…
Image
Kucing betul (meow 10x)




Balik kampung ada kucing... then geletek kucing pastu baru kasi makan.. hoho..
Image
Keta spare + reban ayam bergerak






Aku hantar keta satria aku pergi ketuk+cat satu body... RM1600 hengget. Then kedai tu janji nak kasi keta spare (aku dah agak la keta cabuk).. so aku ikut pomen tu pergi ampang.. dekat rumah tunang aku.

Then sampai sana aku tengok dia kasi keta saga aeroback.... dia punya wiper dan lampu switch ko tau guna pulas macam radio tu.. damn serious aku tak penah tengok..

Yang paling jijik dinding luar keta tu penuh taik burung... so aku sabor je.. then aku bawak balik keta tu dari ampang... trafik jem la plak.. sampai depan sket dari flamingo.. dang!!!!! enjin berenti.

Aku bengang betui... so aku takde plak nombor cawangan bengkel tu kat taman melati.. so aku check resit aku dulu-dulu dalam wallet.. takde nombor tepon!!!!

Last-last dah dekat 1/2 jam aku call tunang aku mintak dia pergi bengkel tu kasi tau aku tersadai kat MRR2... mula2 lane tengah tu.. nasib la trafik jem.. then aku tolak keta tu kat tengah2 susur masuk dari flamingo dan MRR2.. lepak situ.. just i…
Kucing

MEOW


MEOW
MEOW
MEOW
MEOW
MEOW


MEOW
MEOW
MEOW
MEOW


CLICK HERE... IT IS GROSS!
Image
Usenix papers for HotSec 2008



I just checked on this.. you can download the papers here