Skip to main content
Salam,
Still on office, I got my Sophos documentation done,finally! After few amendments, things finally get done :). Kena pergi bagi training di tempat client esok.

I still believe Sophos got its on way to convince customer,the good thing is their efficient mail support for enquiries.
:)

Hey, just got photoblog. ( I wish I can put any pix here in the first place,but I don't have much time to explore that functions here-if any ).

http://najmunix.photopages.com

Lotsof pix coming soon (waiting for some money to buy digital camera, soon PDA,soon laptop-I think my new worplace will provide this for free anyway he he. Plus, saving some money to buy my dream car! ).


Evening:
After print out those docs, have them binded by my bare hand! Funny enough after left those binding skills out for a while. terkial-kial juga :)

nampak gaya petang ni takde la cerah pun,jadi tak terasa fenomena 'Equinoks' yang digembar-gemburkan dalam media.
Gelap dok ada.

Comments

Anonymous said…
finally, ade jugak entry yang terbaru.....

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Nota ringkas untuk saya. Bas dari KL (Terminal Bas Bersepadu Selatan, TBS) ke Johor Bahru (Larkin Terminal) secara umum bermula 8 pagi hingga ke pukul 12 malam. Ada banyak syarikat yang ke sana jadi boleh dikatakan tiket boleh dibeli secara on-spot tanpa belian awal.
Harga tiket adalah sekitar RM31-32 bergantung kepada syarikat. Sesetengah syarikat mengenakan caj tambahan 10 sen untuk insurans. 
TBS boleh dihubungkan dengan stesen Komuter, ERL, dan LRT. LRT akan tamat perkhidmatan pada pukul 1130 malam jadi rancang perjalanan supaya tak perlu ambil perkhidmatan teksi yang cekik darah.. contohnya dari TBS ke Taman Cempaka Ampang kalau naik LRT hanya RM1.60, naik "Teksi Bajet" (bajet la sangat) adalah RM33 
Bas dari KL-JB turun di Larkin. Sekiranya belajar/ada urusan di UTM Skudai, beritahu pemandu bas untuk turun di Taman Sri Putri/Sri Putri. Kemudian boleh ambil teksi di seberang jalan (naik jejantas), untuk ambil teksi sapu atau teksi berdaftar. Jangkaan harga teksi adalah…