Review Huawei Nova 2i, fon dual-camera terbaik pada harga yang berbaloi

Salam Sejahtera,

Jarang aku tulis blog pasal phone ni, tapi sekarang aku nak try tulis review pasal phone ni, memandangkan ramai yang bertanya.

Phone ni baru je dilancarkan pada 13 Oktober 2017 lepas dengan harga pasaran semasa RM1, 299. Dilengkapi dengan dual camera depan dan belakang, jadi korang boleh buat kesan bokeh dengan mudah.

Phone ni korang beli online kalau nak di Lazada, Vmall (aku rasa ni online retailer rasmi Huawei/Honor). Spesifikasi phone ni seperti berikut (sumber sini):

RAM 4GB Internal Memory
64GB (tak boleh tambah dengan sdcard)
Front Front 13+2 MP Rear Camera 16+2 MP

Di bawah ni antara contoh gambar yang aku ambik dengan phone Huawei 2i ni.





Amacam...best tak?


Comments

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai