Dilema

Aku lepak rumah kawan aku kat bukit jambul malam ni. dia dok berdua ngan kawan,dorang ni intel engineer. since ade broadband,aku bawak laptop aku since aku nak apt-get update ubuntu aku nih. esok baru bukak akaun hotspot aku,so aku leh la berwifi kat hostel.hehe.

naik bas.
naik bas harini. hurm,dua kali switch bus.cuba nak get used to since dah hostel's rules. kadang kelakar gak since umur dah macam ni kena paksa2 naik bas tapi dah nak buat camne dah nk dok hostel.kalu ade geng sewa rumah dekat2 kelas okeylah.

not much thing though,except aku kena beli buku unix programming,and aku kena bercubicle kat bilik aku lepas ni since banyak tugasan kena programming java rmi,and C utk socket stuff. since 4 subjects,plan to take one less programming,aku tak sure whether nak drop ke tak subjek yg perlukan matlab ni.

dillema.

Comments

mypapit said…
wtf duk jumpa obiwan BDN tak? hahaha
mnajem said…
of course ade. :-)
satu bangunan beb.

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Cara Renew Passport Pembantu Rumah di Kedutaan Indonesia 2015