Laman Runcit Online Lazada

Lazada ni satu website e-commerce, macam Amazon juga yang dulu jual buku, tapi sekarang dah macam-macam termasuk baju, mainan bayi, pakaian bayi etc.

Asalnya dari syarikat Jerman, Rocket. Dia dah buka branch di Indonesia, Filipina. According to online sources, kat Filipina banyak customer komplen pasal servis depa. Kat Malaysia mungkin sebab baru sangat, tak jumpa pulak orang yang komplen negatif. Kalo tengok review kat website depa tu nampak yang okey2 saja.. perhaps sebab "visible after approval" which seems vague for me.

Tapi kalau tak berani, cuba la option "bayar selepas dapat barang" .. lebih selamat.

By the way aku share satu e-voucher depa.. "blog150" .. tapi sahlaku sampai 18 Jun 2012 saja. Boleh dapat diskaun banyak tu, RM150. Untuk pembelian RM400 ke atas sahaja. Kalau ada phone RM400, dapat RM250. Ok la tu, phone baru dan asli lagi. Ye tak?

Comments

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Cara Renew Passport Pembantu Rumah di Kedutaan Indonesia 2015