masuk ke office awal sket harini... pukul 8 dah sampai. nasib ada kunci,so aku terus masuk bilik.

then setup iMac yang ada kat sini. nak guna mouse pulak takde. aku nak testing samba Mac ni kalo jalan.

semalam dr muhyiddin bagi task baru... nak kena buat single sign-on pada lab tu. for the first plan,i having a thought utk implement OpenLDAP sahaja.
tang authenticate dgn Windows AD,aku rasa nanti dululah. pasai kena kejar dateline. student dah nak masuk,jadi aku kena ensure lab tu properly functional as expected:

1-single sign on
2-network storage

herm kena buat RnD lagi. rasa cam kat kampeni lama.

sambil2 tu kena cari port utk buat masters... local aku terfikir USM. tang oversea ni IITA india tu tough univ... kalo pegi top U kat US pun aku fikir sama jugak....

Comments

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Review Huawei Nova 2i, fon dual-camera terbaik pada harga yang berbaloi