Scratch and Win!


I got my satria another scratch, again!!!! this is the 4th ones. Either it were because my driving competencies or because of *luck* or things like that.

[1] Blind spot. Dapat lekuk sebab reverse keta kat anjung rahmat. Need RM80 utk ketuk,RM200 if you want ketuk+cat sekali

[2] Rough parking. Maya hotel. Bumper depan scratch,besau lak tu.... Good for me.

[3] Ntah ade ape kat Jalan masuk MRR2 tadi,semua orang nak berkerumun ke tepi jalan belah kiri. ade seorang mamat yang ntah ape-ape pun turun moto nak seberang jalan...wah...aku drive lane laju di selamba ayam je turun ke hiway...wah.... aku brake emergency dan keretaku berputar 225 degrees,nasib tak kena hentam kereta belakang...alhamdulillah dia selamat... tapi kereta aku bila check tadih.....ada scratch... complete dengan crack kat fiber sekali....wah......aku pun selamat gak... tapi lain kali toleh la kiri kanan sebelum nak menyeberang tuh... dan ape punya perangai berenti nak tengok event menarik tu....menyusahkan aku betul la.

end of file.

Comments

abughryb said…
Hati-hati berkenderaan bro! Calar keta takpe, jangan calar jiwa dan nyawa.

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Cara Renew Passport Pembantu Rumah di Kedutaan Indonesia 2015