I am on my way to USM for Distributed Computing

Just check my application status for MCS in USM, alhamdulillah






The intake going to be in the July. Got few months left. Lot of jobs to be done before going there.

Comments

Mohd Jeffry said…
congratulation!!!
nie course sama dengan obiwan kan? Kira nanti ko jadi JEDI la.. cool.
Nie part time ke full time? Ko pindah penang?
mnajem said…
yap,aku buat coursework. tapi si obi dengarnya nak fly untuk phd lak.isk.

aku buat fulltime, kena la pindah penang setahun. takpe,org bujang :-)
kaeru said…
Wow everybody these days has better qualifications than me.

Congrats!
Mohd Jeffry said…
kirim salam kat anak mami loklak nor...
obiwan said…
Aku baru berangan nak fly, ko tetiba buat announcement lak. Mana ada. Aku masih di bumi M'sia. :p Takde offer ke mana-mana pun. Sekian, terima kasih.
mnajem said…
kaeru: thanks. ahaa.. is just that i am obligated to further my study.you also can if you want

obiwan: aku salah baca ke YM msg ko dulu :p
Anonymous said…
Pursuing to Master Degree? Tahniah bro! :)

mEoWsMArt^

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Cara Renew Passport Pembantu Rumah di Kedutaan Indonesia 2015