Makan-makan KDE 3.5

KDE 3.5 dah released!
Walaupun aku translated KDE (yang sekarang ni sharuzzaman paling aktif update dan commit), tapi aku guna WindowMaker. Aplikasi KDE yang aku selalu guna ialah KPrinter, sebab secara teorinya waktu nak print, CUPS akan verify melalui KPrinter,samada cetakan tu satu page A4 atau dua page dalam satu A4. Dulu KPrinter ni dikenali sebagai Qtcups. Kalau korang nak try boleh la set Kprinter,jimat kertas dan handy kalau nak buat notes.

Cekupan skrin KDE 3.5 di dalam mod Bahasa Melayu boleh dilihat di sini

Makan-makan KDE 3.5 adalah seperti berikut:

Hari: Selasa, 27 Disember 2005Tempat: Haji Samuri Satay Kajang(dekat Stadium)
Masa :9.30 malam


Sendiri belanja ar... takde sponsor :-)

Comments

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Cara Renew Passport Pembantu Rumah di Kedutaan Indonesia 2015