Skip to main content
Blog... apa yang anda faham...

Salam, tadi dah taip panjang. tak fasal2 lak blackout. anyway....
Kenapa perlu blog?

1-catatan hidup.
2-saja nak tulis something,asah bakat menulis
3-nak kongsi artikel
4-show off ke'geek'an kita mengconfigure itu dan ini.
5-nak buat announcement buku ke,majlis ilmu apa2 lah.
6-letak gambar. hehe.
7-supaya orang menyelami pemikiran kita
8-?

anyway,aku testing dengan blog aku ni letak lagu,announcement,artikel pengalaman aku,dan jugak apa yang aku pernah hadapi. anyway. aku rasa blog ni lebih menarik kalau aku banyak travel,ada DigiCam sendiri,boh snapshot.

Banyak orang banyak ragam tapi kaya pengalaman....

Comments

rol said…
a'kum, bang. pe kaba? aku ni, shahrul engin. lama xdgr cite. keje kat uia ke?

aku nmpk muka ko kat geng jurnal, mmg x mgkn slh org, aku kata dlm hati.

good job with the blog.

kalau sudi jmput le ke blog aku yg serba bongek. :P kat http://rollietheodd.blogspot.com/
mnajem said…
shahrul mana... aku pun dah tak ingat .. :)

anyway welkam to my blog and also geng journal ;)
rollie a.k.a. shahrul said…
shahrul. engin .ui. kolej ali. member nishar.
mnajem said…
oo okey. senang cite sharuhrul tabligh.ko nye YM! bagi la.
cupcake said…
Blognya sangat informatif.
Salam,
Santy - IdeBaru.com

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Nota ringkas untuk saya. Bas dari KL (Terminal Bas Bersepadu Selatan, TBS) ke Johor Bahru (Larkin Terminal) secara umum bermula 8 pagi hingga ke pukul 12 malam. Ada banyak syarikat yang ke sana jadi boleh dikatakan tiket boleh dibeli secara on-spot tanpa belian awal.
Harga tiket adalah sekitar RM31-32 bergantung kepada syarikat. Sesetengah syarikat mengenakan caj tambahan 10 sen untuk insurans. 
TBS boleh dihubungkan dengan stesen Komuter, ERL, dan LRT. LRT akan tamat perkhidmatan pada pukul 1130 malam jadi rancang perjalanan supaya tak perlu ambil perkhidmatan teksi yang cekik darah.. contohnya dari TBS ke Taman Cempaka Ampang kalau naik LRT hanya RM1.60, naik "Teksi Bajet" (bajet la sangat) adalah RM33 
Bas dari KL-JB turun di Larkin. Sekiranya belajar/ada urusan di UTM Skudai, beritahu pemandu bas untuk turun di Taman Sri Putri/Sri Putri. Kemudian boleh ambil teksi di seberang jalan (naik jejantas), untuk ambil teksi sapu atau teksi berdaftar. Jangkaan harga teksi adalah…