Blog... apa yang anda faham...

Salam, tadi dah taip panjang. tak fasal2 lak blackout. anyway....
Kenapa perlu blog?

1-catatan hidup.
2-saja nak tulis something,asah bakat menulis
3-nak kongsi artikel
4-show off ke'geek'an kita mengconfigure itu dan ini.
5-nak buat announcement buku ke,majlis ilmu apa2 lah.
6-letak gambar. hehe.
7-supaya orang menyelami pemikiran kita
8-?

anyway,aku testing dengan blog aku ni letak lagu,announcement,artikel pengalaman aku,dan jugak apa yang aku pernah hadapi. anyway. aku rasa blog ni lebih menarik kalau aku banyak travel,ada DigiCam sendiri,boh snapshot.

Banyak orang banyak ragam tapi kaya pengalaman....

Comments

rol said…
a'kum, bang. pe kaba? aku ni, shahrul engin. lama xdgr cite. keje kat uia ke?

aku nmpk muka ko kat geng jurnal, mmg x mgkn slh org, aku kata dlm hati.

good job with the blog.

kalau sudi jmput le ke blog aku yg serba bongek. :P kat http://rollietheodd.blogspot.com/
mnajem said…
shahrul mana... aku pun dah tak ingat .. :)

anyway welkam to my blog and also geng journal ;)
rollie a.k.a. shahrul said…
shahrul. engin .ui. kolej ali. member nishar.
mnajem said…
oo okey. senang cite sharuhrul tabligh.ko nye YM! bagi la.
cupcake said…
Blognya sangat informatif.
Salam,
Santy - IdeBaru.com

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Review Huawei Nova 2i, fon dual-camera terbaik pada harga yang berbaloi