PDA Phone, PDA, Mobile Phone

Salam,
Baru beli PDA Phone(used) dari one of my ex-officemate. Seems this is my first time dealing with this stuff, I have to learn *a lot* installing things, using cradle etc.


Image hosted by Photobucket.com




Nice looking, but when dealing with PDA, one of the thing ialah benda ni macam komputer jugak,kena reset dsb.

Kalau nak beli PDA, beli PDA saja. Phone,phone saja. Or Navigator macam Nokia should fit you.
(new gadget got Bluetooth support. Mine only got IRda)

Comments

puteri said…
asskum.
bape satu?
mnajem said…
masa saya beli rm650(used),tak sampai sebulan. so kalau nak beli around rm600 okeyla...
Anonymous said…
najem. RM350 boleh?

revert ASAP. TQ
mnajem said…
hurm kalau rm350 tu aku kena check dengan kedai lain dulu for current market price. but w.out charger and second batt. kalo ko nak amik with that price kena tunggu dulu coz aku nak check for higher bargain.

-charger on your own
-you have to remedy the Palm OS,kat sg wang.

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Cara Renew Passport Pembantu Rumah di Kedutaan Indonesia 2015