Skip to main content
PDA Phone, PDA, Mobile Phone

Salam,
Baru beli PDA Phone(used) dari one of my ex-officemate. Seems this is my first time dealing with this stuff, I have to learn *a lot* installing things, using cradle etc.


Image hosted by Photobucket.com




Nice looking, but when dealing with PDA, one of the thing ialah benda ni macam komputer jugak,kena reset dsb.

Kalau nak beli PDA, beli PDA saja. Phone,phone saja. Or Navigator macam Nokia should fit you.
(new gadget got Bluetooth support. Mine only got IRda)

Comments

puteri said…
asskum.
bape satu?
mnajem said…
masa saya beli rm650(used),tak sampai sebulan. so kalau nak beli around rm600 okeyla...
Anonymous said…
najem. RM350 boleh?

revert ASAP. TQ
mnajem said…
hurm kalau rm350 tu aku kena check dengan kedai lain dulu for current market price. but w.out charger and second batt. kalo ko nak amik with that price kena tunggu dulu coz aku nak check for higher bargain.

-charger on your own
-you have to remedy the Palm OS,kat sg wang.

Popular posts from this blog

Panduan Bas Ekspres Kuala Lumpur (TBS) - Skudai

Nota ringkas untuk saya. Bas dari KL (Terminal Bas Bersepadu Selatan, TBS) ke Johor Bahru (Larkin Terminal) secara umum bermula 8 pagi hingga ke pukul 12 malam. Ada banyak syarikat yang ke sana jadi boleh dikatakan tiket boleh dibeli secara on-spot tanpa belian awal.
Harga tiket adalah sekitar RM31-32 bergantung kepada syarikat. Sesetengah syarikat mengenakan caj tambahan 10 sen untuk insurans. 
TBS boleh dihubungkan dengan stesen Komuter, ERL, dan LRT. LRT akan tamat perkhidmatan pada pukul 1130 malam jadi rancang perjalanan supaya tak perlu ambil perkhidmatan teksi yang cekik darah.. contohnya dari TBS ke Taman Cempaka Ampang kalau naik LRT hanya RM1.60, naik "Teksi Bajet" (bajet la sangat) adalah RM33 
Bas dari KL-JB turun di Larkin. Sekiranya belajar/ada urusan di UTM Skudai, beritahu pemandu bas untuk turun di Taman Sri Putri/Sri Putri. Kemudian boleh ambil teksi di seberang jalan (naik jejantas), untuk ambil teksi sapu atau teksi berdaftar. Jangkaan harga teksi adalah…